Vrouwenkoffieochtend met Sarianne van Dalen in Sion!

HARTELIJK WELKOM OP DE KOFFIEOCHTEND IN SION.
LET OP: DE KOFFIEOCHTEND WORDEN VOORTAAN IN KERKELIJK CENTRUM SION GEHOUDEN, (Johannes Vermeerstraat 2, Rijssen)
NIET MEER IN DE ARK!

Op woensdagochtend 11 april komt Sarianne van Dalen spreken over het thema: “Durf vrij te leven”.
Durf je vrij te leven of laat jij je beheersen door angst? Lukt het nog om ontvankelijk te leven als kind of schiet je in de kramp? Hoe vrij beweeg jij je in deze angstige wereld?
Durven heeft alles te maken met loslaten en het van God ontvangen.
Sarianne is spreekster, auteur bij Royal Jongbloed/Sestra en organiseert kloosterweekenden.
De ochtend begint om 9.15 uur en is om 11.15 uur afgelopen. Ook is er tijd voor koffie en thee en tijd voor ontmoetingen. We zouden het leuk vinden wanneer u/jij er (weer) bij bent.
De zaal is om 8.45 uur open.
Ligt er thuis nog christelijke lectuur? Graag recente nummers meenemen voor op de ruiltafel.
Deze ochtend is via de kerkradio te beluisteren en live via internet (www.hervormdrijssen.nl) kerkdienst live meeluisteren.