Kerkdienstenrooster Kerk-TV

“Laat ons onze onderlinge bijeenkomst niet nalaten”

APP KerkTV Hervormd Rijssen

Het is mogelijk om de kerkTV uitzendingen van onze gemeente via een app op uw iPad en Androidtablet te bekijken. Dit geld alleen voor de live uitzendingen.
Ga hiervoor naar de App store (iPad) of de Playstore (Android) en zoek onder: Kerkomroep

Zaterdag 20 oktober 2018

Radio
Live TV

Informatie

Het icoon van de live uitzending van de diensten verschijnt 20 minuten voor aanvang van de dienst, vanaf dat moment kunt u live meekijken of luisteren.

Storingen kerkomroep

Alle storingen welke u ondervind aan de kerkomroep, in eerste instantie doorgeven op beheerkerkomroep@hervormdrijssen.nl
Vanaf dit mailadres wordt contact en actie ondernomen, richting vrijwilligers, of die bedrijven welke voor onze gemeente werkzaamheden verrichten op het gebied van de kerkomroep.
Alleen wanneer u geen mail kunt versturen dan kunt u de storing doorgeven aan het kerkelijk bureau.
Hierbij zij opgemerkt dat alleen voor storingen aan de modemkastjes van onze Hervormde Gemeente onze vrijwilligers ter plaatse gaan om de oorzaak op te sporen.
Voor storingen aan alle andere randapparatuur verwijzen wij u door naar de leverancier van deze apparatuur.

Kosten kerkomroep

Hervormd Rijssen biedt de kerkomroep voor iedereen vrij toegankelijk aan.
Aan het uitzenden van diensten via de website zijn wel degelijk kosten verbonden.
Om deze kosten te kunnen dekken en om de kerkomroep vrij toegankelijk te houden, willen we diegene die regelmatig gebruik maken van de kerkomroep vragen een vrijwillige bijdrage te doneren.

Uw vrijwillige bijdrage kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL31 FVLB 0699 8795 82 t.n.v. CvK Hervormde gemeente Rijssen, onder vermelding van "bijdrage kerkomroep" Of u kunt vrijwillig een bedrag via iDEAL overmaken door hier te klikken.

Voor meer informatie over werkwijze kerkomroep
en vrijwillige bijdrage, klik op onderstaande link.

Lees meer; klik op deze link>>