A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://beheer.hervormdrijssen.nl/rest/rooster/dienst/6048): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found

Filename: controllers/page.php

Line Number: 1157

Kerkdienstenrooster Kerk-TV

“Laat ons onze onderlinge bijeenkomst niet nalaten”

APP KerkTV Hervormd Rijssen

Sinds vorige week is de app KerkTV Hervormd Rijssen online, als u in de app store (apple) of playstore (Android) kijkt onder Rijssen zie u daar onze app Hervormd Rijssen.
Deze werkt alleen voor iPad en Androidtablet, niet bv op iphone.
En alleen live kijken.

Dienst:
Voorganger:

Dienst Dankzegging en nabetrachting
Voorganger Ds. D.M. Elsman (Rijssen)
Voorzang Psalm 115: 6 en 8
Tekst Psalm 133
Extra omschrijving
Psalm 103: 1 en 3
Psalm 16: 3 en 6
Psalm 133: 1 en 2
Psalm 133: 3
Psalm 89: 1 en 7

Informatie

Het icoon van de live uitzending van de diensten verschijnt 20 minuten voor aanvang van de dienst, vanaf dat moment kunt u live meekijken of luisteren.

Storingen kerkomroep

Alle storingen welke u ondervind aan de kerkomroep, in eerste instantie doorgeven op beheerkerkomroep@hervormdrijssen.nl
Vanaf dit mailadres wordt contact en actie ondernomen, richting vrijwilligers, of die bedrijven welke voor onze gemeente werkzaamheden verrichten op het gebied van de kerkomroep.
Alleen wanneer u geen mail kunt versturen dan kunt u de storing doorgeven aan het kerkelijk bureau.
Hierbij zij opgemerkt dat alleen voor storingen aan de modemkastjes van onze Hervormde Gemeente onze vrijwilligers ter plaatse gaan om de oorzaak op te sporen.
Voor storingen aan alle andere randapparatuur verwijzen wij u door naar de leverancier van deze apparatuur.

Kosten kerkomroep

Hervormd Rijssen biedt de kerkomroep voor iedereen vrij toegankelijk aan.
Aan het uitzenden van diensten via de website zijn wel degelijk kosten verbonden.
Om deze kosten te kunnen dekken en om de kerkomroep vrij toegankelijk te houden, willen we diegene die regelmatig gebruik maken van de kerkomroep vragen een vrijwillige bijdrage te doneren.

Uw vrijwillige bijdrage kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL31 FVLB 0699 8795 82 t.n.v. CvK Hervormde gemeente Rijssen, onder vermelding van "bijdrage kerkomroep" Of u kunt vrijwillig een bedrag via iDEAL overmaken door hier te klikken.

Voor meer informatie over werkwijze kerkomroep
en vrijwillige bijdrage, klik op onderstaande link.

Lees meer; klik op deze link>>