Bezorging Ons Kerkblad zaterdag 28 april

In verband met Koningsdag is het mogelijk dat het kerkblad niet bezorgd wordt op vrijdag 27 april, maar op zaterdag 28 april.

Lees meer

Oranjeconcert Hervormd Kerkkoor en Rijssens Mannenkoor 26 april

Op donderdag 26 april vindt in de Schildkerk het traditionele oranjeconcert plaats met het Rijssens Mannenkoor en het Hervormd Kerkkoor Rijssen. Muzikale medewerking verlenen Arjan en Edith Post, trompet en de koorsolist van het Rijssens Mannenkoor, Ard K

Lees meer

Kringleider oriëntatie-bijbelkring gezocht

Laatste herhaalde oproep. Al jarenlang biedt onze gemeente op dinsdagmorgen en op dinsdagavond, tijdens de catechese-periode, een interkerkelijke bijbelkring aan, aan allen die wat meer over het christelijk geloof willen weten: de oriëntatie-bijbelkring.

Lees meer

Fietstocht Elsen 26 mei

Op 26 mei a.s. hopen we weer onze jaarlijkse fietstocht te houden. We beginnen om 13.00 uur bij de kerk. Houden jullie deze datum vast vrij? Welkom alvast.

Lees meer

Open dag Theologische Vorming Gemeenteleden 21 april.

Kom kennismaken met de cursus TVG die al sinds 2003 in Rijssen gegeven wordt. Begonnen als cursus voor de regio heeft het zich inmiddels uitgebreid met cursisten uit onder andere Biddinghuizen, Enschede en Winterswijk en hebben al honderden de cursus met

Lees meer