Vakantie Bijbel Week 2019; SchatRijk

Voor wie:

Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar in en Tieners vanaf 12 jaar

Waar:

Sion, De Hoeksteen, De Ark (de Tieners in de Leerkamer)

Wanneer:

20,21 en 22 Augustus 2019

Contact:

Anke Kreijkes - ankekreijkes@gmail.com - 06 - 185 380 92

Thema: SchatRijk!

Datum: 20, 21 en 22 Augustus
TIjd: van 9.30 - 11.30 uur (deuren open om 9.15 uur)

In de laatste week van de schoolvakantie is er weer Vakantie Bijbel Week.
Ook dit jaar rondom een mooi thema; "SchatRijk". 
Dit thema heeft ons weer de nodige uitdaging geboden om tot een leuk programma te komen. We denken dat het ook dit jaar weer prima is gelukt.

Natuurlijk is er in elk kerkgebouw weer een echte muziekgroep die ons helpt om het zingen nog mooier te laten klinken. Ook heb ik gehoord dat er in deze week ook nog een hele vreemde gelukzoeker  langs gaat komen. We gaan weer hele leuke (bewaar) dingen makenen dat doen we onder het genot van een lekker glaasje drinken en met iets lekkers erbij.

De slotavond op 23 augustus  is dit jaar wel heel speciaal. We gaan nog niet verklappen wat er gaat gebeuren, maar wel dat we om 19.00 uur beginnen in de Hoeksteen en dat de avond niet langer dan een uurtje duurt.

Ook  zal er voor iedereen ook weer een leuk cadeautje zijn.

Het dreigt dus weer een hele mooie VBW te worden en we willen niet graag dat jij zult ontbreken. Dus we rekenen op je komst!

Je kunt ons ook vinden op Facebook.

TIENERZZZZZ

Ook voor jullie is er Vakantie Bijbel Week, maar dan totaal anders!! Het thema, SchatRijk! en ook de Bijbelverhalen zijn hetzelfde als bij het dagprogramma, maar de manier van vertellen, zingen en gesprek is gelukkig helemaal op jullie afgestemd.

Het grote verschil zit allereerst al in het tijdstip en de locatie.
De avonden in De Leerkamer beginnen om 19.30 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur. De avond wordt gestart rondom een verhaal uit de Bijbel, dan houden we een korte pauze waarin we wat drinken en wat lekkers eten en daarna..... ja dat is wel vet cool want tijdens deze 3 avonden wisselen spanning, rivaliteit, humor, competitie, en uitdaging elkaar af. De week wordt op de donderdagavond met een gezellige barbecue afgesloten.
Kortom het zou jammer zijn wanneer jij  deze avonden zou moeten missen.

Trouwens nog even een  dingetje: de toegang is gratis!