Actie Kerkbalans 2019

Voorbereidingen Actie Kerkbalans 2019 - Geef voor je kerk

Intussen zijn wij gestart met de voorbereidingen voor de Actie kerkbalans 2019. Voor het eerst is het dan mogelijk om uw bijdrage digitaal (via iDeal) over te maken. Dat is makkelijker voor uzelf en voor de betrokken vrijwilligers, goedkoper voor de kerkelijke gemeente en beter voor het milieu! Gemeenteleden die afgelopen januari aangaven dat zij het antwoordformulier 2019 digitaal willen ontvangen, krijgen in de eerste week van december een e-mail. Daarin staat een link naar een beveiligde betaalomgeving, zodat u zelf de gewenste toezegging kunt afhandelen. Houdt u uw mailbox in de gaten en wilt u uw toezegging, liefst per omgaande, invullen? Alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking!
Voor gemeenteleden die ook hun toezegging digitaal willen doen, maar dit nog niet hebben doorgegeven: u kunt hiervoor t/m 31 oktober een mail sturen naar: kerkelijkbureau@hervormdrijssen.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, geboortedatum en de opmerking ‘Kerkbalans digitaal’.

Commissie kerkbalans.