Nieuws

Nieuwe website Hervormd Rijssen

Nieuwe website Hervormd Rijssen

Deze week is de nieuwe website Hervormd Rijssen online gezet.

Na een intensief, leuk en waardevol traject, zijn we vanuit de Commissie Communicatie dankbaar met het mooie resultaat. De website is nu goed via een mobiele telefoon en/of tablet bereikbaar. De nieuwe opzet en verbeterde structuur in combinatie met de geslaagde film en fotografie zorgt voor een mooie basis waar we als gemeente de komende jaren mee vooruit kunnen. Deze film en fotografie dragen optimaal bij om te laten zien wie wij als Hervormde Gemeente zijn. Ondanks dat het maken van film en fotografie is gemeld in Ons Kerkblad en aangekondigd in de afkondigingen, kan het zijn dat er mensen op de website worden getoond die dit liever niet willen. In dat geval, willen wij u vragen om dit kenbaar te maken via webteam@hervormdrijssen.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze foto wordt verwijderd. 

Wanneer u via de nieuwe website collecte bonnen gaat bestellen, dient u zich eenmaal opnieuw aan te melden. Dit komt doordat er een nieuw bestelsysteem is toegepast, waar in de toekomst ook eventuele andere bestellingen geplaatst kunnen worden. 

Ondanks het feit dat de website zorgvuldig is getest en beoordeeld, kan het voorkomen dat er nog een aantal onderdelen niet goed zijn of functioneren. In dit geval, zou u ons helpen om dit via bovenstaand e-mail adres door te geven. De nieuwe website is mede mogelijk gemaakt door de mooie opbrengst van de afgelopen kerkpleinmarkt. 

De Commissie Communicatie