Medewerkers gevraagd VakantieBijbelWeek

Onze medewerkersvergadering, waarin we inhoudelijk en praktische informatie doorgeven voor deze week, is op dinsdagavond 25 juni om 20.00 uur in de Learkamer bij de Schildkerk.

SchatRijke oproep. Wat zijn we als Hervormde Gemeente schatrijk, we hebben een enorme ‘Schatkist’ waaruit we mogen uitdelen en het mooiste is dan nog dat die ‘Kist’ van dat geven niet leger wordt.
De VakantieBijbelWeek is ook een mooi ‘uitdeelmoment’ voor ons. We mogen dan aan kinderen vertellen waar ze de GROOTSTE SCHAT kunnen vinden die er op deze wereld te KRIJGEN is.
Tijdens de VakantieBijbelWeek staan er 3 verhalen centraal waarin het gaat om de grote liefde die God voor de mensen heeft. Hij wil ons het allerbeste geven, zodat we SchatRijk worden.
Natuurlijk willen we allemaal het beste voor onze kinderen en we lopen er ons vaak het vuur voor uit de sloffen en daar is niks mis mee. Toch merken we dat wanneer het op geestelijke zaken aankomt, we vaak een stuk minder enthousiast zijn.

Als ouders (en als gemeente) belijden we bij de doop dat we ons in zullen zetten om onze kinderen in de weg van het geloof voor te gaan. Dat kost best een stuk (tijds)investering.
Als commissie van de VakantieBijbelWeek lopen we tegen het feit aan dat er in de Vakantie-BijbelWeek wel veel kinderen komen, maar dat we het met de kleine groep medewerkers eigenlijk niet kunnen behappen. Het doel is om deze week een echte ‘feestweek’ te laten zijn. Een kans om op een laagdrempelige manier de grote liefde van onze hemelse Vader aan hen en elkaar te laten zien.
Dit kun je alleen realiseren wanneer je genoeg medewerkers hebt.

Daarom een hele dringende oproep aan iedereen…
Wil je eens kijken of het mogelijk is om op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 augustus van 8.45 uur tot 11.30 uur ons te komen helpen. Het is niet zomaar een oproep, we zitten echt omhoog.
20.00 uur in de Learkamer bij de Schildkerk.
We hopen daar veel mensen te ontmoeten die het ook heel belangrijk en fijn vinden om op deze manier een stukje te ‘investeren in de Rijke Toekomst’ die ook aan kinderen is beloofd.
Voor info: ankekreijkes@gmail.com.