De kerkpleinmarkt

Op D.V. zaterdag 8 september vind opnieuw de jaarlijkse kerkpleinmarkt plaats.
De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.
Denkt u nog aan het inbrengen van goederen? Dit kan nog op de 1e zaterdag in augustus en op zaterdag 1 september aan de Dennenweg 4 te Zuna.

De opbrengst van de kerkpleinmarkt wordt dit jaar vanuit de diaconie verdeeld over 3 goede doelen: St. de Herberg in Oosterbeek, St. Diaconaal Interkerkelijk Steunpunt Braaksmanlanden ( in de oude Plus) en St. DAK ( deze stichting zet zich in voor kinderen met een kansarme positie in Albanië).
Vanuit de kerkrentmeesters zal het geld gebruikt worden om de website van Hervormd Rijssen aan te passen.

Financiële bijdrage
Wilt u de kerkpleinmarkt financieel ondersteunen?
Dan kunt u uw gift overmaken op rekening NL64RABO0102451370

==================================================================

De inzameling van goederen voor de kerkpleinmarkt is per 1 januari 2018 gewijzigd. Vanaf die datum is het iedere 1e zaterdag van de maand mogelijk om goederen
( klein huisraad, elektrisch apparatuur, speelgoed, serviezen etc) in te brengen op de nieuwe locatie aan de Dennenweg 4 te Zuna. Dit is mogelijk tussen 10.00 uur en 12.00 uur.
Boeken kunnen net als voorheen nog gebracht worden bij dhr. E. Dasselaar, Ligtenbergerdijk 23.

Voor meer informatie over de kerkpleinmarkt kunt u contact opmemen met Marjan ten Hove  tel: 0548-544530

Vragen kunnen ook worden gesteld via ons vragenformulier. Ga naar

www.hervormdrijssen.nl/vragen-formulier
Kies onderwerp Kerkpleinmarkt