Wijkmiddag Schildkerk

Wijkmiddag Schildkerk. Vanuit een groep van jonge gezinnen is het initiatief genomen om een wijkmiddag te organiseren voor de kerkgangers van de Schildkerk. Deze wijkmiddag staat gepland voor 1 september van ca. 14.00 uur tot 18.30 uur. (Noteert u deze datum alvast!). Het doel van de middag is om elkaar beter te leren kennen.
We zien elkaar in de kerk, groeten elkaar, maar vaak is er geen tijd of ge-legenheid om elkaar ook eens echt te spreken.
Voor de kinderen en jongeren zal er een springkussen zijn, maar ook diverse andere spelletjes en activiteiten. Voor de volwassenen (jong én oud) wordt
een autopuzzelrit gehouden, waarbij het doel is om twee stellen per auto op pad te sturen. Afsluitend willen we een gezellige BBQ houden, zodat onder het genot van een hapje en drankje de onderlinge banden versterkt kunnen worden. Via de website (activiteitenkalender) en door een nog uit te delen
flyer wordt u en word jij op de hoogte gehouden m.b.t. inschrijving en locatie. Van de deelnemers wordt een vrije gift gevraagd.