Kerkpleinmarkt

De kerkpleinmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement en vindt dit jaar plaats op 14 september 2019.

Het is een veelzijdige markt met verschillende kramen. Denk hierbij aan:
-  etenswaren zoals puddingbroodjes, salades, poffertjes, taarten, gerookte forel, vers gebakken oliebollen en broodjes hamburgers
- bloemstukken
- 2e handskleding
- rommelmarkt
- kaarten
- 2e hands boeken
Tevens is er tijdens de markt ook gedacht aan de kinderen. Zij kunnen de haren laten knippen of vlechten, geschminkt worden, eendjes vissen of springen op het springkussen.

Voor de mensen die van een avontuurtje houden is er een speciale verloting via het Rad van Fortuin en kan er meegedaan worden aan het bieden op aangeboden diensten tijdens de Dienstenveiling.

Open Schildkerk
Tijdens de markt is de Schildkerk geopend voor belangstellenden. En er zullen op diverse momenten korte concerten gegeven worden door de diverse koren.

Kortom een gezellige dag die u zeker niet moet missen!

Doelen 2019
Vanuit de diaconie zijn voor dit jaar de volgende doelen vastgesteld:
1. Vrienden van Eltheto en de Schutse
2. Education Matters Program van FCF Thailand, door Mark en Annemarie Bak in Thailand ( hoofddoel van deze organisatie is om kinderen aan de rand van de samenleving op school te houden tot de middelbare school is afgerond)

Vanuit het College van Kerkrentmeesters wordt dit jaar het opgehaalde bedrag besteed aan het aanschaffen van digitale (leer)middelen voor de catechisaties.

Inzameling goederen
Ook dit jaar kunt u weer 2e hands spullen beschikbaar stellen aan de kerkpleinmarkt. Denk hierbij aan electrisch apparatuur, speelgoed, boeken en gereedschap.
De inzamelingsdata zijn:
- 1 juni
- 6 juli
- 3 augustus
- 1 september
U kunt op deze dagen de goederen brengen naar de Dennenweg 4 te Zuna.

Financiële bijdrage
Heeft u geen goederen beschikbaar en/of bent u niet in de gelegenheid om naar de kerkpleinmarkt te komen? U mag ook altijd een financiële bijdrage overmaken op NL64RABO0102451370 t.n.v. Kerkpleinmarkt

Meer informatie
Voor meer informatie over de kerkpleinmarkt kunt u contact opnemen met Marjan ten Hove
tel: 0548-544530 of 06-40299239

Vragen kunnen ook worden gesteld via ons vragenformulier. Ga naar: Stel uw vraag. Kies onderwerp Kerkpleinmarkt.