De Hoeksteen

Het kerkelijk centrum De Hoeksteen is gelegen in de wijk Braakmanslanden. Een nieuwbouwwijk uit de jaren zeventig en tachtig.

Morgendienst 10.00 uur
Avonddienst 18.30 uur

Kroonnweide 2, Rijssen
Telefoon: 0548 - 520 528

De Hoeksteen

Het kerkelijk centrum De Hoeksteen is gelegen in de wijk Braakmanslanden. Een nieuwbouwwijk uit de jaren zeventig en tachtig. Het kerkelijk centrum is in twee fasen gebouwd. Eind jaren tachtig zijn vooruitlopend op de kerkzaal de nevenruimten gereed gekomen. In 1991 is de kerkzaal in gebruik genomen. De Hoeksteen vorm een belangrijke functie in de activiteiten die georganiseerd worden binnen de Hervormde Gemeente.
Ingebruikneming van De Hoeksteen: 26 mei 1988 (deel 1), 5 april 1991 (kerkzaal).

In de Hoeksteen bevindt zich een Fleetwood orgel uit 1870. Klik hier voor meer informatie over het orgel.