Morgendienst 9.00 uur en 10.45 uur

Arkeheem 2, Rijssen
Telefoon: 0548 - 514 335

De Ark

Het multifunctioneel kerkelijk centrum de Ark is in september 2000 gereedgekomen. Het gebouw is gelegen in de nieuwbouwwijk Veeneslagen. Gekozen is voor een moderne vormgeving die past binnen een wijk in opbouw. De kerkzaal is multifunctioneel ingericht. Deze kan naast kerkdiensten gebruikt worden voor wijkavonden, koffieochtenden en overige grotere activiteiten.

Het gebouw is op 15 september 2000 in gebruik genomen.

Voor begeleiding van de erediensten wordt gebruik gemaakt van een Monarke Orgel. Klik hier voor meer informatie over het orgel.

Verder is in de kerkzaal aan beide kanten van de kansel een prachtig glasinlood raam geplaatst. Deze ramen zijn ontworpen door de heer P.W.R. den Hertog uit Rijssen. Klik hier voor een beschrijving en betekenis van de beide ramen.